Нова аутлет понуда до 40%!

22 август 2016

Побрзајте и искористете го неверојатниот попуст на одредени артикли на Calvin Klein. Количините се ограничени.

Повлете во продажните салони на Божиновски и добијте дури 40% попуст на одредени артикли на Calvin Klein.
Бидете секогаш во тренд со ненадминливите модни додатоци на Calvin Klein.

0