Новите Колекции на Hamilton Ексклузивно во Божиновски

15 јули 2016

Спојот на американскиот дух и швајцарската прецизност конечно пристигна во Македонија

Уште од своето создавање во 1892 година, Hamilton е вистински пионер на иновативниот дизајн и техничата прецизност. Благодарение на беспрекорниот изглед на часовниците, Hamilton веќе шест децении е во блиска соработка со познати холивудски режисери и костимографи, појавувајќи се во повеќе од 300 блокбастери. Брендот опфаќа две производни линии - American Classic и Khaki, изградени врз американското наследство на брендот, кој обединува модерен изглед и швајцарска технологија. Како врвен креатор на софистицирани инструменти за мерење на време, Hamilton во секој свој часовник внесува прецизност на техничките и стилксите детали.

0