Breitling AVENGER BANDIT

1 јуни 2016

Духот на поморската авијација

Палуба на носач на авиони. Совршено регулирана кореографија
на авиони кои полетуваат и слетуваат. Екстремна концентрација во
предизвикувачки услови. Во светот на Breitling, колекцијата Avenger
ја одразува моќта на овие „океански тврдини“ и нивниот универзум
на врвни технологии, целосно посветен на високи перформанси.
Матиран титаниум, лесно читлив дисплеј, автоматски механизам со
високи перформанси, се карактеристики кои го прават овој
часовник совршениот инструмент за професионалци и оние кои
го носат духот на поморската авијација.

0
0
1
2