Breitling EXOSPACE B55

1 јуни 2016

Инструмент на иднината дизајниран за професионалците во авијацијата

Перформансите се во фокусот на вниманието на Breitling во
сите нивни технолошки достигнувања. Исто така тие се и главниот
двигател во развивањето на првиот хронограф поврзан со мобилен
телефон. Мултифункционалниот Exospace B55 не е стандарден
хронограф поврзан со мобилен телефон и за разлика од
другите, тој е главен носител на функциите и врската со мобилниот
телефон е тука да ги надополни. Часовникот на новата генерација е
со чист технички дизајн со иновативен двоен аналоген и дигитален
дисплеј. Опремен со батерија која се полни и механизам 10 пати
поточен од стандардниот механизам на батерија, Exospace B55
е врвен инструмент за секој пилот и ентузијаст за летање.

0
0
1
2
3
4