Божиновски Outlet

26 март 2016

Неверојатни цени од 30 до 50%!

Божиновски Outlet е место каде што можете да ги пронајдете Вашите омилени брендови: Swatch, Calvin Klein, Tissot и TROIKA со неверојатни попусти од 30 до 50%! Нашиот Outlet корнер е застапен во продажните салони во Скопје и Битола. Целосните колекции може да ги погледнете директно во продажните салони.

0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14