Необична колекција на Swatch

4 февруари 2016

Подарете совршен подарок за св. Валентајн

Уникатна шанса да ја покажете вашата неизмерна љубов со Swatch часовник и да добиете подарок - специјален Swatch привезок. Промоцијата трае до 14 февруари во продажните салони на Божиновски.

0