Life in the now #ckminute

1 февруари 2016

Откријте ја новата колекција на Calvin Klein часовници и накит.

Минатотот е во нашите сеќавања, иднината е во нашите планови, само сегашноста е реална. Животот е сега.
Споделете ја вашата ‪#‎ckminute‬ Новата колекција на Calvin Klein часовници и накит наскоро во продажба.

0