Ваучери

Бидете секогаш оригинални и изненадете ги вашите блиски. Единствено и ексклузивно во Божиновски можете да купите вредносен ваучер во вид на вистински дијамант. Вредноста на дијамантот односно ваучерот може да биде по ваша желба, а вашите најмили можат да одлучат дали да го заменат за некој производ или едноставно да го задржат својот скапоцен камен.

Во нашите продажни салони ќе најдете и класични ваучери чија вредност ја одредувате сами и се наменети за било кој од производите во Божиновски.

Прашајте ги лично нашите искусни продавачи за совет или контактирајте не на [email protected]