RED SHORE

Колекција
Swatch Novelities 2021
Куќиште
Пластика
Ремче
Силикон
Стакло
Хесалит
Дијаметар на куќиште
34 mm
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
3 bar
Материјал
Големина
Цена
4.100 ден