CHEMIN DES TOURELLES

Колекција
CHEMIN DES TOURELLES
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Koжа
Стакло
Сафир
Дијаметар на куќиште
42 mm
Механизам
Автоматик
Водоотпорност
50 м
Материјал
Големина
Цена
44.000 ден.