Tradition

Колекција
Tradition
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Челик 316L со PVD облога
Стакло
Сафир
Дијаметар на куќиште
23.9 мм
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
30 м
Материјал
Големина
Цена
23.600 ден.