T-Touch II

Колекција
T-Touch II
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Гума
Стакло
Сафир
Дијаметар на куќиште
43 мм
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
100 м
Материјал
Големина
Цена
53.800 ден.