SWATCH есен/зима

14 октомври 2016

Дочекајте ја зимата со новите колекции на SWATCH

SWATCH повторно ја внесува својата голема страст за квалитет, креативност и естетика во новите колекции за есен/зима. Совршени за оние кои секогаш сакаат да бидат различни и уникатни, најновите модели претставуваат вистинско изобилие на бои и шари кои докажуваат дека не постојат две индиидуи кои времето го поминуваат на ист начин.

