SWATCH RIO

3 јуни 2016

SWATCH СЕ ПОДГОТВИ ЗА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ 2016 ВО РИО!

Сите знаат дека Swatch обожува да се забавува, а голема забава се наближува во Рио Дежанеиро. Стартувајќи во трката до таму Swatch тргнуваат при во создавањето на разнобојна, впечатлива и уникатна колекција за прославувањето на Олимписките Игри 2016 во Рио.

[{"id":"190","type":"1","code":"GS147","name":"CARTOLINA","case":"\u041f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041f\u043b\u0435\u043a\u0441\u0438\u0433\u043b\u0430\u0441","width":"34 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"35","created_at":"2016-06-03 09:21:41","updated_at":"2016-06-03 09:21:41"},{"id":"191","type":"1","code":"SUOW128","name":"DOTS IN RIO","case":"\u041f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041f\u043b\u0435\u043a\u0441\u0438\u0433\u043b\u0430\u0441","width":"43 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"35","created_at":"2016-06-03 09:23:19","updated_at":"2016-06-03 09:23:19"}]