“Божиновски часовници и накит” наградна игра

31 мај 2016

“Божиновски часовници и накит” и Calvin Klein не престануваат да изненадуваат!

Светската супер ѕвезда Justin Bieber како дел од својата европска турнеја на 9 ноември во Загреб ќе одржи незаборавно и динамично шоу во живо. Како еден од амбасадорите на брендот Calvin Klein младата ѕвезда за нивната соработка изјавува: „Многу сум возбуден за продолжувањето на мојата соработка со драгите пријатели од Calvin Klein за време на турнејата. Calvin Klein е исконски бренд и соработката со нив е остварување на соништата.“ “Божиновски часовници и накит” како ексклузивен застапник за Calvin Klein часовниците и накит ви нуди неповторлива можност да бидете дел од концертот на Justin Bieber. Со учество на наградната игра “Сподели ја својата боја и освој!”, добивате можност да добиете две карти за концертот со платени патни трошоци и хотелско сместување, или пак да добиете нов часовник Calvin Klein Color.  Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е да купите Calvin Klein Color часовник во некој од продажните салони на “Божиновски” и да ја споделите својата боја на www.shareyourcolor.com преку креативна и уникатна фотографија од вас и вашиот Calvin Klein Color. Наградната игра започнува на 1 јуни и трае до 31 јули 2016.   Повеќе информации за наградната игра можете да дознаете во ПРАВИЛНИКОТ.

[{"id":"184","type":"1","code":"K5E51TK2","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:38:17","updated_at":"2016-05-23 13:38:17"},{"id":"185","type":"1","code":"K5E51TFY","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:39:56","updated_at":"2016-05-23 13:39:56"},{"id":"186","type":"1","code":"K5E51TZP","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:42:30","updated_at":"2016-05-23 13:42:30"},{"id":"187","type":"1","code":"K5E51TWL","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:43:34","updated_at":"2016-05-23 13:43:34"},{"id":"188","type":"1","code":"K5E51TVN","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:44:58","updated_at":"2016-05-23 13:44:58"},{"id":"189","type":"1","code":"K5E51TBZ","name":"Calvin Klein color","case":"\u0410\u043b\u0443\u043c\u0438\u043d\u0438\u0443\u043c","bracelet":"\u0413\u0443\u043c\u0430","crystal":"\u041c\u0438\u043d\u0435\u0440\u0430\u043b\u043d\u043e","width":"40 \u043c\u043c","movement":"\u041a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c","material":"","size":"","collection_id":"34","created_at":"2016-05-23 13:46:33","updated_at":"2016-05-23 13:46:33"}]