Секогаш сакам повеќе забава, повеќе сонце... повеќе стил!

19 мај 2016

Swatch ги претставува очилата за сонце „SWATCH THE EYES“: најпроменливиот стил

Дали Susie има фрлено поглед на Roger? Кога Benno ќе престане да ја загледува Gina и ќе стапи во акција? Дали ќе биде љубов на прв поглед за Connie и Ralf? Се е можно со очилата за сонце Swatch the Eyes. Трепнете, и ќе го испуштите моментот. Уникатниот механизам со променливи рамки овозможува 210 различни изгледи. Секојдневаната рутина е минато и Swatch се фокусирани на надополнување на денешниот брз начин на живот, каде што стилот мора да се менува брзо и со леснотија. Појадок во париско кафуле со The Eyes of Kaspar? Шопинг во Милано со The Eyes of Gina? Нема проблем. Некогаш немаме доволно часови во денот, но Swatch без сомнеж гарантира доволно стилови за секој ден. Swatch The Eyes нудат мноштво можности за персонализација, каде што индивидуалните комбинации овозможуваат уникатен сопствен стил. Колекцијата се состои од 3 основни форми на рамки и возбудлива палета на бои, шари и дизајни. Со купувањето на првиот пар очила за сонце, можете да започнете долга врска бидејќи променливиот преден дел придонесува за нивна хармонизација со секоја промена на вашиот стил. Финалните производи, кои се дизајнирани и проиведени во Европа, се удобни за носење, висококвалитетни и безбедни поради високиот степен на заштита од УВ зраци. Возбудливата и провокативна колекција Swatch The Eyes ќе измами насмевка кај сите и ќе го надополни секој стил.

[{"id":"177","type":"4","code":"SES01RMB001","name":"THE EYES OF JACKIE","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:24:54","updated_at":"2016-05-19 13:24:54"},{"id":"178","type":"4","code":"SES01RMM017","name":"THE EYES OF KASPAR","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:25:37","updated_at":"2016-05-19 13:25:37"},{"id":"179","type":"4","code":"SES02SHN009","name":"THE EYES OF EBBE","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:26:35","updated_at":"2016-05-19 13:26:35"},{"id":"180","type":"4","code":"SES01RMP003","name":"THE EYES OF CONNIE","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:27:18","updated_at":"2016-05-19 13:27:18"},{"id":"181","type":"4","code":"SES03WPR005","name":"THE EYES OF MEG","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:29:30","updated_at":"2016-05-19 13:29:30"},{"id":"182","type":"4","code":"SES03WMV004","name":"THE EYES OF BETTY","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:30:10","updated_at":"2016-05-19 13:30:10"},{"id":"183","type":"4","code":"SES01RPS016","name":"THE EYES OF GINA","case":"","bracelet":"","crystal":"","width":"","movement":"","water":"","material":"\u043f\u043b\u0430\u0441\u0442\u0438\u043a\u0430, \u043f\u043e\u043b\u0438\u043a\u0430\u0440\u0431\u043e\u043d\u0430\u0442","size":"","collection_id":"33","created_at":"2016-05-19 13:34:26","updated_at":"2016-05-19 13:34:26"}]