Longines DolceVita

1 февруари 2016

Италијанскиот начин на живот

Уште од почетокот Longines DolceVita колекцијата ја илустрира модерната елеганција на престижниот швајцарски производител на часовници.Часовниците се инспирирани од „Dolce Vita“ и со нежните женствени линии ја доловиваат слаткоста на животот. Новата колекција е редизајнирана со понежни и помеки линии со цел да ги импресионираат жените за кои шармирањето е начин на живот.

[{"id":"35","type":"1","code":"L5.255.0.57","name":"Longines DolceVita","case":"\u0447\u0435\u043b\u0438\u043a 316L","bracelet":"\u0430\u043b\u0438\u0433\u0430\u0442\u043e\u0440\u0441\u043a\u0430 \u043a\u043e\u0436\u0430","crystal":"\u0441\u0430\u0444\u0438\u0440","width":"20.5 \u043c\u043c","movement":"\u043a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c\u0435\u0442\u0440\u0438","material":"","size":"","collection_id":"8","created_at":"2016-02-01 12:59:41","updated_at":"2016-02-01 12:59:41"},{"id":"36","type":"1","code":"L5.255.4.87","name":"Longines DolceVita","case":"\u0447\u0435\u043b\u0438\u043a 316L","bracelet":"\u0447\u0435\u043b\u0438\u043a 316L","crystal":"\u0441\u0430\u0444\u0438\u0440","width":"20.5 \u043c\u043c","movement":"\u043a\u0432\u0430\u0440\u0446\u0435\u043d","water":"30 \u043c\u0435\u0442\u0440\u0438","material":"","size":"","collection_id":"8","created_at":"2016-02-01 13:01:14","updated_at":"2016-02-01 13:01:14"}]