SISTEM NOTTE

Колекција
SISTEM 51 (2016)
Куќиште
Пластика
Ремче
Гума
Стакло
Плексиглас
Дијаметар на куќиште
42 мм
Механизам
Автоматик
Водоотпорност
30 м
Материјал
Големина