Calvin Klein Chic

Колекција
Chic
Куќиште
Челик 316L со црна PVD позлата
Ремче
Челик 316L со црна PVD позлата
Стакло
Минерално стакло
Дијаметар на куќиште
38мм
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
30м
Материјал
Големина