Calvin Klein Chic

Колекција
Chic
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Челик 316L
Стакло
Минерално стакло
Дијаметар на куќиште
38мм
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
30м
Материјал
Големина