Calvin Klein Sensual

Колекција
Sensual
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Челик 316L
Стакло
Минерално стакло
Дијаметар на куќиште
24мм
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
30м
Материјал
Големина