Longines DolceVita

Колекција
Longines DolceVita
Куќиште
челик 316L
Ремче
челик 316L
Стакло
сафир
Дијаметар на куќиште
20.5 мм
Механизам
кварцен
Водоотпорност
30 метри
Материјал
Големина