Conquest Classic

Колекција
Conquest Classic
Куќиште
Челик 316L
Ремче
Челик 316L
Стакло
Сафирно
Дијаметар на куќиште
41 мм
Механизам
Автоматик
Водоотпорност
50 м
Материјал
Големина