Solitaires Specialist since 1990

Велат: Дијамантите се вечни!

Ние во Божиновски имаме мисија! Мисија која е над сите вредност на денешниот брз живот. Мисијата е едноставна, да се доближат традиционалните вредности кои бараат многу време и многу страст кон денешниот млад и модерен човек и да се пронајдат таинствените и изгубени врски помеѓу нив. На забрзан начин да помогнеме и да овозможиме да се разгори страста и наедно да отвориме нови видици и можности за таа традиционална вредност. Всушност денешните вредности произлегуваат од способноста за „мултитаскинг“, а ние овозможуваме мултинаменска традиционална вредност!

Дијамантите во Божиновски се навистина единствена можност за еден таков спој и овозможува секому да може да го изрази своето БЛАГОДАРАМ, својата љубов, верност, приврзаност. Своето достигнување, или јубилеј... бесконечни можности за искажување на своите скриени мисли, зборови или потреби.

Прекрасно спакувани во транспарентно запечатена кутија, со сертификат за сите 4 вредносни карактеристики, со потекло од неконфликтни подрачја и изработени од најдобрите брусачи на дијаманти во Антверпен, Белгија, беспрекорно ја одразуваат вечноста на производот.

Луксузен уникатен подарок на кој можете да дадете и личен печат со гравирање порака или мисла, услуга која ќе ја најдете само кај нас во Божиновски.

И тука доаѓа мисијата на Божиновски: Секогаш кога не сте сигурни кој од нашите производи да го изберете, дијамантите се прекрасен подарок за себе или за најблиските. Можете да го замените во секое време во нашите продажни салони за полниот износ кој еднаш е платен, за кој било друг производ во Божиновски, но секако може да одлучите и да го задржите и како што ќе расте вашата љубов низ годините, да го заменувате за секоја годишнина од вашиот брак за нов, поголем, повреден...

Подарете дијамант како најубав ВАУЧЕР што можете воопшто да го пронајдете на пазарот. Ваучер во облик на дијамант. Ваучер кој самиот по себе ја носи целата своја вредност, а новиот сопственик ќе одлучи дали ќе го задржи или ќе го замени во Божиновски за друг производ. Најубавото во целата оваа мисија на Божиновски е тоа што овој уникатен производ е достапен за секого, почнувајќи од најмалиот дијамант во вредност од 3.400 денари.

0